idejam dajemo obliko
O podjetju | Kontakt

OSTALO

OSTALO

Največ časa preživimo v delovnem okolju, zato je oblikovanje delovnega prostora pomembno, saj mora zagotavljati dobro počutje in pozitivno vzdušje zaposlenih. Ob upoštevanju želja in potreb ljudi, pri načrtovanju vse do izvedbe zagotavljamo praktičnost, funkcionalnost in zasledujemo sodobne elemente ergonomije.

Izdelujemo tudi vse ostale izdelke po meri kot npr. stopnišča, nadstreške, klubske mizice, okrasni elementi, parketi in podobno. Vsi izdelke je možno kombinirati s katerimi koli materiali.

Stopnišča poleg zagotavljanja prehoda med etažami, služijo tudi popoln oblikovni element. V vaš dom lahko prinesemo ravne ali mehke zaobljene oblike s pridihom kreativnosti in izražanja. Za vas izdelamo klasične in/ali minimalistične stopnice, enostavnih in ravnih oblik, lahko pa tudi spiralno zavite, ki izražajo premišljenost. Lahko so lesene ali kombinirane s steklom in/ali kovino.

Nadstreški po vaši željah in merah so narejeni iz lesa, ki so večinoma namenjeni za terase in avtomobile. Izdelujemo nadstreške različnih oblik in velikosti, nadstreške, ki se držijo hiše ali pa so samostojni, odvisno od namena nadstreška in čemu služi. S tem vam zagotovimo izvedbo unikatnih nadstreškov, prilagojenim vašim željam, ki postanejo del vašega objekta in/ali hiše ali parcele.

Notranja in zunanja vrata izdelujemo po zahtevah vaših želja in zidnih odprtinah. Notranja vrata so lahko različnih izvedb, podbojev, kril (moderna, stilska) in v kombinaciji s steklom ali brez. Uporabljamo najkvalitetnejše materiale in vgrajujemo najkvalitetnejše okovje. Možna je tudi izvedba drsnih in nihajnih vrat, nadsvetloba in zasteklitev v krilu, skrita nasadila,…Po vaših zahtevah izdelujemo tudi zunanja vrata. Nudimo tudi možnost zamenjave starih vrat ali montaže v novogradnje.

Poleg našega programa vam izdelamo tudi ostalo pohištvo narejeno po naročilu. Z vašimi idejami, po načrtu arhitekta, skupaj izdelamo pohištvo, ki si ga želite. Tako v celoti opremimo vaš dom po vaših željah.