idejam dajemo obliko
O podjetju | Kontakt

SPALNICE, PREDSOBE, OMARE – VGRADNE OMARE

SPALNICE, PREDSOBE, OMARE – VGRADNE OMARE

Z izdelavo spalnice po meri lahko do popolnosti izdelamo vaš popolni prostor za počitek. Ponujamo vam izdelavo omar, posteljnih okvirov, nočnih omaric ter komod, ki se bodo glede stila ter barv popolnoma prilegale vašemu življenjskemu stilu. Odločite se lahko za starinski stil z množico detajlov ali pa moderno minimalistično varianto v različnih materialih in barvah. Naše dolgoletne izkušnje garantirajo kvalitetno in strokovno storitev vse do izvedbe.

Predsobe predstavljajo prvi prostor v domu, ki ga vidimo ko stopimo skozi vhodna vrata in ustvarjajo prvi vtis o stanovanju. Običajno predsobe niso prav veliki prostori in je potrebno poskrbeti za čim bolj optimalno razporeditev želenega pohištva. Ker je potrebno prostor čim bolj izkoristiti ter vam standardne mere pohištva tega ne omogočajo, se odločite za izdelavo predsobe po meri. Predsobe po meri imajo veliko prednosti, kot dober izkoristek prostora, popolno prilagodljivost notranjih elementov po vaših željah in zunanji izgled, gladko odpiranje in zapiranje elementov, funkcionalnost predsobe kot tudi kvaliteta. Izbirate lahko med široko paleto barv in veliko različnih kakovostnih materialov. Glede na izbrano vam pripravimo načrt predsobe, ki v celoti izpolni vaša pričakovanja.

Omare in vgradne omare izdelamo po meri, iz sodobnih vrhunskih materialov. S tem je izbrani prostor čim bolj urejen in enostavno dostopen. Po meri narejene omare – vgradne omare so primerne za vsak prostor: spalnice, otroške in/ali mladinske sobe, predsobe, dnevne sobe, itd. Vgradne omare imajo velike prednosti, saj v celoti zapolnijo izbrani prostor (od zida do zida, od tal do stropa), zagotovijo popolno prilagodljivost notranjosti po vaših željah. Dovršenost izgleda zunanjosti omar – vgradnih omar zagotavlja tudi gladko odpiranje in zapiranje. Za vas tudi lahko izvedemo izdatnejšo osvetlitev omar – vgradnih omar, največkrat s sodobnimi LED svetili in LED trakovi. Za vas lahko izdelamo omare, katere izkoristijo vsak kotiček, ob tem ima pohištvo dovršen izgled. Zares dobre rešitve nudimo tudi za prostore pod stopnišči, kjer je običajno prostor neizkoriščen.